Penyelesaian Iklan Cloud i-AD
Menjana Pendapatan Dengan Menjadi Pembekal Ruang i-AD
MEMBUAT WANG MENGIKUT PROVIDER SPACE I-AD
Dapatkan peluang untuk meminimumkan yuran langganan anda atau bahkan membuat keuntungan untuk memanfaatkan kejiranan anda dengan menggunakan Platform i-AD kami untuk pengewangan.

i-AD adalah platform pengiklanan dalam talian yang berfungsi bersama-sama dengan aplikasi SaaS. Dengan menjadi Penyedia Ruang i-AD, anda membenarkan i-AD untuk memaparkan iklan pada aplikasi i-Neighbor apabila kakitangan, penduduk, atau pelawat menggunakannya.

Ringkasnya, i-AD adalah cara mudah dan langsung untuk membolehkan anda membuat wang dalam talian dengan menyediakan ruang iklan pada akaun i-Neighbour anda.
BAGAIMANAKAH IA BERFUNGSI?
Sumber Iklan yang boleh dipercayai
i-AD berfungsi dengan enjin pengiklanan atas talian - Google AdSense dan AdMob untuk memaparkan iklan di ruang i-Neighbor anda. Kami juga mendapat Iklan dari i-Merchant, yang terdiri daripada para pedagang dari seluruh dunia dan akan merekrut AD secara langsung dari i-AD juga.
Memutuskan Ruang Iklan Sendiri
Anda boleh menentukan di mana iklan akan muncul di akaun anda (untuk kedua-dua versi mudah alih dan web) daripada pilihan yang kami berikan. Keterlihatan yang lebih tinggi dari Iklan akan menghasilkan lebih banyak pendapatan untuk anda.
Semak Status Dalam Masa Sebenar
i-AD membolehkan anda melihat klik dan pandangan yang dijana di I-AD Stat secara real time 24/7. Pendapatan yang dijana akan dipindahkan ke Akaun Kredit i-AD kejiranan anda. Anda boleh menggunakannya untuk membayar langganan i-Neighbour anda untuk meringankan beban kejiranan anda.
Dapatkan Wang Seketika
Apabila pendapatan yang dihasilkan daripada i-AD lebih daripada yuran langganan i-Neighbour anda, anda boleh mengeluarkan wang tambahan untuk akaun Paypal berdaftar kejiranan anda setelah anda membayar yuran langganan tahunan.
Anda hanya memerlukan 2 perkara untuk menjadi Pembekal Ruang i-AD.
Akaun i-Neighbour
Hanya Pengurusan Kejiranan boleh menandatangani kejiranan mereka sebagai Pembekal Ruang i-AD. Sila pastikan bahawa anda mendapat persetujuan persatuan penduduk terlebih dahulu.
Akaun Paypal yang Dibenarkan
Sila berikan akaun Paypal yang diberi kuasa oleh persatuan pemastautin. (Nota: Apabila anda mengeluarkan kredit dari Akaun Kredit i-AD, ini adalah di mana i-AD akan memindahkan kredit ke.)


Duduklah, berehat dan lihat ALAM WANG.


Daftar Sebagai Pembekal Ruang i-AD Sekarang!