3 langkah mudah untuk
Dapatkan Wang dari i-AD
Menjadi Pembekal Ruang i-AD
Adakah saya perlu menyertai i-Neighbor sebagai ahli?
Ya, anda perlu mempunyai akaun kejiranan i-Neighbor untuk menjadi Penyedia Ruang i-AD.
Selain itu, anda perlu mendapatkan persetujuan penduduk sebelum mendaftar dengan i-AD kerana sekali kejiranan telah menjadi Penyedia Ruang i-AD, penduduk dan pengunjung dalam semua unit di kawasan kejiranan anda dapat melihat maklumat yang disediakan oleh i- AD.
Oleh itu, maklumkan kepada penduduk anda bahawa kejiranan anda akan mendapat keuntungan dalam memaparkan iklan dari i-AD dan hakikat bahawa penduduk mungkin dapat menikmati perkhidmatan i-Neighbor secara PERCUMA dengan menggunakan pendapatan yang dihasilkan dari i-AD!
 
 
1 Langkah 1: Daftar atau Daftar menggunakan akaun i-Neighbour
Di "Sertai i-AD ", klik "Pembekal Penyedia Ruang Iklan ", jika anda sudah mempunyai akaun i-Neighbor dan baru mendaftar menggunakan akaun itu. Jika tidak, hanya mengisi borang yang mudah dan daftar akaun kejiranan i-Neighbor.
   
2 Langkah 2:Pilih Tetapan I-AD anda di Papan Pemuka
Klik butang "i-AD" di bahagian atas papan pemuka anda. Seterusnya, klik "Tandakan kejiranan saya sebagai Pembekal Ruang i-AD ". Anda akan diminta untuk memasukkan alamat email, kata laluan dan akaun Paypal kejiranan. Selepas mengisi mereka, anda secara rasmi akan menjadi Penyedia Ruang i-AD!
   
3 Langkah 3: Mengharapkan Pendapatan Pasif dari i-AD
Anda boleh menyesuaikan tetapan ruang i-AD anda dengan menukarnya dalam i-AD> Tetapan atau tinggalkannya sebagai tetapan lalai. Anda juga boleh menyemak pendapatan i-AD anda, yang dipanggil "Kredit i-AD " di i-AD> i-AD Stat. Selain itu, anda boleh menggunakan Kredit i-AD untuk membayar yuran langganan i-Neighbor anda atau menarik baliknya ke akaun Paypal kejiranan anda.


Lihat Panduan Pelaksanaan
   
Daftar