Kenapa

Semasa menguruskan kediaman anda, anda mesti mempertimbangkan semua aspek yang boleh memberi manfaat kepada kejiranan anda.

Selain menyediakan i-Neighbor, aplikasi yang boleh dipercayai untuk menguruskan kediaman anda, kami juga menawarkan anda cara untuk menjimatkan wang pada i-Neighbor yuran langganan dengan menjadi Penyedia Ruang i-AD. Anda juga mungkin mendapat sedikit wang tambahan untuk kejiranan anda juga!

Bagi pengiklan yang berpotensi, anda tidak akan terlepas peluang keemasan ini untuk menyiarkan perniagaan anda melalui App yang berorientasikan kediaman dan lokasi kami: i-Neighbor!
UNTUK PENYEDIA RUANG
Kandungan yang Dipertingkatkan
Sebagai Pembekal Ruang i-AD, akaun kejiranan anda akan memaparkan iklan yang dirancang secara khusus untuk penduduk, pelawat dan kakitangan anda. Iklan yang dipilih dengan maklumat yang relevan akan dipaparkan dan memberikan khalayak anda dengan kandungan yang mereka minati.
Disesuaikan & Peribadi
Apabila kejiranan mendaftar dengan i-AD, kejiranan akan dapat melihat klik dan pandangan yang dijana oleh menjadi Penyedia Ruang i-AD dari halaman papan pemuka yang dikaitkan dengan i-AD dengan serta-merta.
Pendapatan Tambahan
Selepas membayar yuran langganan i-Neigbour, jika terdapat wang tambahan yang kejiranan anda diperolehi daripada i-AD, anda boleh menggunakannya untuk membayar perkhidmatan tambahan seperti gerbang pembayaran, IoT dan sebagainya. Selepas membayar semua yuran, anda juga boleh mengeluarkan baki pendapatan kepada akaun Paypal yang dibenarkan untuk kegunaan lain.
Tambah Nilai Ke Kejiranan Anda
Iklan yang bermaklumat dan relevan, diunggulkan dengan pendapatan tambahan untuk kejiranan anda. Menjadi Pembekal Ruang i-AD tidak syak lagi menambah nilai ke kawasan kejiranan anda dan meningkatkan pengalaman pengguna dalam i-Neighbor!

UNTUK PENGIKLAN
Pendedahan besar-besaran
i-AD menerbitkan iklan anda di ruang iklan di kedua-dua aplikasi web dan mudah alih yang dilihat oleh pengunjung, penduduk, pengurusan dan lain-lain.
lokasi Berorientasikan
Kami memaparkan iklan anda mengikut lokasi di mana orang menggunakan aplikasi tersebut. Iklan anda akan dilihat apabila pengguna menggunakan i-Neighbor untuk mencari produk / perkhidmatan di sekitar kawasan premis perniagaan anda.
Pelanggan betul-betul di Masa Kanan
Perniagaan anda mendapat perhatian oleh orang mengikut tingkah laku / kepentingan mereka yang diramalkan oleh jenis aplikasi yang mereka gunakan.
Mudah Set Up, 24/7 Sokongan
Ia berasaskan awan dan anda boleh menguruskan kempen anda sendiri. Tetapi sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan, sila e-mel kepada kami di info@iadhub.com.
DEAR ADVERTISER,
anda hanya membayar untuk hasil!
Tiada Lawatan, Tiada Bayaran
Mendaftar untuk i-AD adalah percuma, anda hanya membayar apabila iklan anda dilihat atau diklik. Ringkasnya, anda hanya membayar apabila iklan anda berfungsi.
Mulakan dengan mana-mana bajet
Jumlah yang anda laburkan adalah terpulang kepada anda. Mulakan dengan belanjawan harian yang anda 'semula selesa dengan, dan kemudian menyesuaikan jumlah yang anda pergi. Anda juga boleh bermula serendah RM5 sehari. Banyak perniagaan bermula dengan baik dengan belanjawan antara RM20-RM40 sehari.
Mari 's Buat Iklan untuk Perniagaan Anda Sekarang!
Membuka akaun, tetapkan belanjawan, membuat iklan pertama anda dan memilih lokasi sasaran anda. Anda boleh sentiasa menala halus itu di kemudian hari.